Notice: wpdb::prepare werd verkeerd aangeroepen. De query bevat niet het juiste aantal placeholders (2) voor het aantal query-argumenten (3). Lees alles over foutopsporing in WordPress voor meer informatie. (Dit bericht is toegevoegd in versie 4.8.3.) in /home/labourlink/domains/labourlink.nl/public_html/wp-includes/functions.php on line 4188
Detacheren - Als continuïteit binnen uw organisatie centraal staat. LabourLink

Detacheren

Detacheren is een uitzendvorm waarin continuïteit voorop staat. Detacheren gaat over een langdurige, veelal projectmatige inzet van bekwaam personeel.

Detacheren als waarborging voor continuïteit

Als jouw bedrijf voor een langere periode gekwalificeerd personeel nodig heeft is het wervings- en selectieproces erg belangrijk. Labourlink heeft ruime ervaring met het binden van zeer bekwaam personeel dat graag op detacheringsbasis wordt ingezet. Mede door de hoge tevredenheid van het personeel en de uitgebreide selectieprocedure ben je verzekerd van gemotiveerde specialisten die zich graag voor een langere periode aan de organisatie binden.

Risico vermijdend en compliant

Waarom kiezen voor detacheren via Labourlink?

Mede door de hoge mate van tevredenheid van ons personeel, de aandacht die wij besteden aan de selectieprocedure en de persoonlijke aandacht die wij besteden aan onze kandidaten staat Labourlink garant voor “de juiste persoon op de juiste plek”. Met een zeer klein verloop in personeelsbezetting weet je zeker dat de mensen zich langdurig committeren aan het project en de organisatie.

Meer informatie over detacheren?

Voor meer informatie over de mogelijkheden die detachering voor je organisatie kan bieden kun je direct contact opnemen met ons kantoor in Houten op telefoonnummer 030 3039791. Uiteraard kun je ook contact met ons opnemen via onze contactpagina