Notice: wpdb::prepare werd verkeerd aangeroepen. De query bevat niet het juiste aantal placeholders (2) voor het aantal query-argumenten (3). Lees alles over foutopsporing in WordPress voor meer informatie. (Dit bericht is toegevoegd in versie 4.8.3.) in /home/labourlink/domains/labourlink.nl/public_html/wp-includes/functions.php on line 4188
Projectbegeleiding - Uw werk en onze mensen goed begeleid LabourLink

Projectbegeleiding

Als het contract een feit is blijft het altijd wenselijk om de ingezette werknemers te begeleiden. Labourlink neemt dit graag van je over zodat jij je met de verdere bedrijfsvoering bezig kunt houden.

Projectbegeleiding van personeel

Voordat wij de medewerker(s) goed kunnen begeleiden is het van belang om te beginnen met een gedegen inwerkprocedure waarbij een goede werkinstructie van cruciaal belang is. Op deze wijze raakt de werknemer goed bekend met het bedrijf.

Sterk oplossingsgericht

Waarom kiezen voor projectbegeleiding door Labourlink?

Projectbegeleiding door Labourlink neemt jou een hoop werk uit handen. Wij dragen zorg voor het correct functioneren van de medewerker(s) en zorgen voor een optimale inwerkprocedure. De medewerker heeft hierdoor als het ware een “vliegende start”.

Meer informatie over projectbegeleiding?

Voor meer informatie over projectbegeleiding door Labourlink kun je direct contact opnemen met ons kantoor in Houten op telefoonnummer 030 3039791. Uiteraard kun je ook contact met ons opnemen via onze contactpagina