Notice: wpdb::prepare werd verkeerd aangeroepen. De query bevat niet het juiste aantal placeholders (2) voor het aantal query-argumenten (3). Lees alles over foutopsporing in WordPress voor meer informatie. (Dit bericht is toegevoegd in versie 4.8.3.) in /home/labourlink/domains/labourlink.nl/public_html/wp-includes/functions.php on line 4188
Uitzenden - Als flexibiliteit en passend personeel nog is voor je organisatie LabourLink

Uitzenden

Labourlink heeft flexibiliteit opgenomen als één van de kernwaarden. Daarom past het uitzenden van passend personeel goed bij jouw en onze organisatie.

Uitzenden als flexibiliteit geboden is

Personeel aantrekken op uitzendbasis is ideaal als de onderneming te maken heeft met seizoen productie of sterk wisselende ordergroottes. Soms is expertise lastig te vinden binnen de werkzame branche en is de arbeidsduur onzeker.

Labourlink werft en selecteert flexwerkers die het beste passen bij de wensen en eisen van de opdrachtgever. Wij verzorgen het gehele proces van werving en selectie tot de daadwerkelijke plaatsing op locatie van het personeel. Jouw bedrijf is verzekerd van een flexibele, betrouwbare én betaalbare oplossing waarin de overeenkomst die is aangegaan op korte termijn kan worden opgezegd.

Flexibel

Waarom kiezen voor uitzenden via Labourlink?

Labourlink draagt naast de kernwaarde “flexibiliteit” ook de kernwaarden “integriteit” en “betrouwbaarheid” een warm hart toe. Alles wat we doen is gestoeld op deze belangrijke waarden. Wij staan garant voor de beste oplossing voor zowel onze opdrachtgevers als opdrachtnemers. De lange termijnrelatie staat bij ons voorop.

Meer informatie over uitzenden?

Voor meer informatie over het uitzenden kun je direct contact opnemen met ons kantoor in Houten op telefoonnummer 030 3039791. Uiteraard kun je ook contact met ons opnemen via onze contactpagina.