Notice: wpdb::prepare werd verkeerd aangeroepen. De query bevat niet het juiste aantal placeholders (2) voor het aantal query-argumenten (3). Lees alles over foutopsporing in WordPress voor meer informatie. (Dit bericht is toegevoegd in versie 4.8.3.) in /home/labourlink/domains/labourlink.nl/public_html/wp-includes/functions.php on line 4188
Werving en selectie door Labourlink - Kwaliteit over kwantiteit LabourLink

Werving en selectie

Werving en selectie is een specialiteit van Labourlink. Zoals al in de kernwaarden naar voren komt staan wij voor kwaliteit in plaats van kwantiteit. Wij gaan elke uitdaging graag aan en nee is voor ons team geen optie. Zeker de lastig in te vullen vacatures zien wij met vertrouwen tegemoet.

Werving en selectie van je ideale kandidaat

Om tot de ideale kandidaat te komen stellen we samen met jou of de verantwoordelijke binnen jouw organisatie een duidelijk functieprofiel op. Dit mag ook het schaap met vijf poten zijn, want soms heb je deze gewoon nodig. Vervolgens gaan we starten met de wervingscampagne. Deze campagne resulteert in een shortlist van de meest geschikte kandidaten. Waar wij veel aandacht aan besteden is of de kandidaat naast de benodigde kwalificaties, diploma’s en referenties ook past binnen de bedrijfscultuur. Je maakt kennis met de kandidaten en maakt een keuze. Labourlink werkt op basis van “no cure, no pay”. Wel zo’n prettig idee.

Betrouwbaar en integer

Waarom kiezen voor werving en selectie door Labourlink?

Labourlink houdt van een uitdaging. Gezien onze internationale focus kunnen wij verder kijken dan veel andere bureaus. Wij kijken niet naar grenzen maar of iemand de juiste kwalificaties heeft. Wij bijten ons echt vast in het aangeboden vraagstuk en dragen zorg voor de juiste kandidaat. En dat op basis van no cure, no pay.

Meer informatie over werving en selectie?

Voor meer informatie over onze werving en selectieprocedure kun je direct contact opnemen met ons kantoor in Houten op telefoonnummer 030 3039791. Uiteraard kun je ook contact met ons opnemen via onze contactpagina.