Notice: wpdb::prepare werd verkeerd aangeroepen. De query bevat niet het juiste aantal placeholders (2) voor het aantal query-argumenten (3). Lees alles over foutopsporing in WordPress voor meer informatie. (Dit bericht is toegevoegd in versie 4.8.3.) in /home/labourlink/domains/labourlink.nl/public_html/wp-includes/functions.php on line 4188
Over Labourlink - Een korte introductie over Labourlink LabourLink

Over Labourlink

Labourlink is een gedreven arbeidsbemiddelaar met een sterke focus op de internationale markt. Onze organisatie maakt zich sterk voor de beste match tussen werknemer en werkgever met optimale aandacht voor beide partijen. Labourlink staat bekend om het doorzettingsvermogen om tot de juiste match te komen voor onze opdrachtgevers. Nee is voor ons geen optie en wij gaan geen uitdaging uit de weg.

Labourlink: betrouwbaar met het oog op duurzame relaties

Labourlink onderscheidt zich onder andere door de inzet op een duurzame relatie met zowel de werkgevers als de werknemers. Ruim twee derde van ons personeelsbestand werkt langer dan twee jaar voor ons en onze opdrachtgevers, met een gemiddelde arbeidsduur van 18 maanden. En daar zijn wij trots op.

Onze opdrachtgevers en Labourlink delen de visie dat een lange termijnrelatie gestoeld moet zijn op wederzijds vertrouwen, integriteit en compliancy. Daarom is Labourlink NEN4400-1 en SNF gecertificeerd en zijn wij aangesloten bij de branchevereniging.

Voor meer informatie over Labourlink nodigen wij je graag uit voor een gesprek. Maak direct een afspraak door te bellen met ons kantoor in Houten op 030 3039791. Uiteraard kun je ook contact met ons opnemen via onze contactpagina