Over Labourlink

Wij zijn een gedreven arbeidsbemiddelaar met een sterke focus op de internationale arbeidsmarkt. Onze organisatie maakt zich sterk voor de beste match tussen werknemer en werkgever met optimale aandacht voor beide partijen. Op een mensgerichte manier zullen wij tot de juiste match komen voor onze opdrachtgevers.

Nee is voor ons geen optie en wij gaan geen uitdaging uit de weg.

Betrouwbaar met het oog op duurzame relaties

Labourlink onderscheidt zich onder andere door de inzet op een duurzame relatie met zowel de werkgevers als de werknemers. Ruim twee derde van ons personeelsbestand werkt langer dan twee jaar voor ons en bij onze opdrachtgevers met een gemiddelde arbeidsduur van 18 maanden! Hier zijn wij dan ook best trots op.

Onze opdrachtgevers en Labourlink delen de visie dat een lange termijnrelatie gestoeld moet zijn op wederzijds vertrouwen, integriteit en compliancy. Daarom is Labourlink NEN4400-1 gecertificeerd en zijn wij aangesloten bij de branchevereniging.

Voor meer informatie over Labourlink nodigen wij je graag uit voor een gesprek. Maak direct een afspraak door te bellen met ons kantoor in Houten op +31(0)30-3039791. Uiteraard kun je ook contact met ons opnemen via onze contactpagina.

Ons team

Het Labourlink team bestaat uit professionals met jarenlange ervaring in het vak.
Bekijk hieronder de interviews met ons team.

Nigel Wood

Kun je ons meenemen in het ontstaan van Labourlink en wat je doel toen was?
In 1992 had ik het voornemen te gaan reizen door Europa met mijn kever, maar Nederland beviel zo goed dat ik bleef hangen. In de eerste jaren merkte ik dat de arbeidsbemiddeling met EU-kandidaten nog niet goed verliep. Ik hoorde veel verhalen van  mensen om mij heen, dat zij niet goed begeleid werden, en het gevoel hadden dat zij aan hun lot werden overgelaten. Dit kon en moest beter dus besloot ik in 2006 met Labourlink te starten: een bemiddelaar die mensen aan het werk helpt en hen de begeleiding te bieden die zij verdienen. Van ophaalservice van de plaats waar zij in aankomen in Nederland tot aan huisvesting. En hier stopt de begeleiding niet, want gedurende de inzet hebben kandidaten een dedicated relatiemanager die met hen contact houdt om ervoor te zorgen dat zij altijd een aanspreekpunt hebben. Wij zorgen voor onze mensen door een mensgerichte en persoonlijke aanpak.

Wat is het onderscheidende vermogen van Labourlink?
We zijn niet het grootste bureau en hebben dan ook korte lijnen, kunnen snel handelen, en er is geen hiërarchie. We zijn ingericht om kandidaten snel te helpen en zelf beslissingen te nemen om zo de snelheid erin te houden.  

Wat zijn de kernwaarden die jij belangrijk vindt?
Eerlijkheid, mensgerichtheid, klantgerichtheid en doen wat wij beloven.

Waar ben je het meeste trots op?
Ik ben in 2006 begonnen en we bestaan dus ruim 15 jaar. Daar ben ik best trots op. Al deze jaren helpen wij mensen aan het werk en voorzien wij opdrachtgevers van goede krachten. Sommige kandidaten gaan weg, maar komen ook weer terug om weer voor ons aan het werk te gaan. Als mensen terugkomen, weet je dat je het goed doet als organisatie. Een groot compliment naar ons team, want we doen het met zijn allen.

Wat is een wijze les voor jou geweest in de periode dat je hier nu bent?
Dat als je iets goed wilt doen, moet je het zelf doen. Als zaken niet goed lopen, kun je zelf invloed hebben om dit te veranderen dus mijn wijze les is: neem zelf de regie om verbetering te realiseren!

Hoe zie je de toekomst van Labourlink?
Uitdagend. Wij zijn van oorsprong met Engelse kandidaten begonnen. Aan het einde van dit jaar is de Brexit en dit heeft gevolgen voor ons. Wat de gevolgen zullen zijn, weten wij nog niet. Daarom zijn we enige tijd geleden al begonnen met het werven in andere EU-landen. Dit gaat goed en daarmee zijn wij niet meer afhankelijk van Engeland.

Verder blijven we doen wat we nu al doen. Ik heb geen ambitie om heel groot te worden. Voor mij is kwaliteit belangrijker dan kwantiteit. Labourlink is een organisatie die continue bezig is om te kijken hoe de dienstverlening is en waar het beter kan. De focus is op behoud en daarom geven wij veel aandacht aan onze mensen. Een tevreden kandidaat is een tevreden opdrachtgever. Alleen dan heb je een goede match, een duurzame relatie, en daar doen we het voor. Al 14 jaar lang.


Priscila Infantes

What is your role within the Labourlink team?
My name is Priscila and I work as a Recruitment Consultant at Labourlink. I joined the team in April 2020 and since then it has been a great experience! 

Why do you work for Labourlink?
Labourlink is a company that cares for its clients, employees, and candidates. We believe that we are people working for people and therefore we take ownership of every project.  

What makes Labourlink a good employer for you?
Labourlink is a reliable employer that provides a unique service. Our core values drive us to build strong relationships and deliver individual tailored recruitment solutions.

What gives you energy?
Ensuring that I provide the best-specialized guidance and support. Being a result-driven professional my passion is to find the best match for our clients and candidates.

How do you see your future at Labourlink?
Developing innovative recruitment initiatives by analyzing the business and candidate needs.


Cesco van Polanen Petel

Welke rol heb jij binnen Labourlink?
Mijn rol is het vinden van de juiste mensen bij de juiste uitdagingen.
Ik spreek veel verschillende mensen met allemaal hun eigen verhaal.
Dit maakt voor mij het werk erg interessant.

Waarom werk je voor Labourlink?
Labourlink staat voor integriteit en betrouwbaarheid, deze kernwaarden zijn voor mij belangrijk. Omdat Labourlink verder gaat dan haar concurrenten op het gebied van service en begeleiding, voor zowel werknemer als werkgever, kies ik voor Labourlink

Wat maakt Labourlink voor jou een goede werkgever?
Wij gaan als Labourlink voor kwaliteit. Nee is geen optie, en wij gaan geen uitdaging uit de weg. Dit zorgt dat er ruimte gecreëerd wordt om deze uitdagingen ook aan te gaan, en daar haal persoonlijk voldoening uit.

Wat geeft je energie?
Het begint al bij het spreken van een enthousiaste kandidaat, waarna je direct eigenlijk al weet dat dit een match gaat worden. En dan vervolgens een sterke en gezonde match op weten te zetten tussen werkgever en werknemer, dat geeft mij energie.

Hoe zie je jouw toekomst bij Labourlink?
Mijn ontwikkeling binnen Labourlink kan nog vele kanten op gaan. Ik zie mijzelf hier nog vele uitdagingen aan gaan in de toekomst.

 


 

Ronald Botterman

Wil je eerst wat meer over jezelf vertellen?
Ik ben opgegroeid in Zoetermeer. Na mijn studie aan de Technische universiteit Delft ben ik gestart in de pensioensector. Hierna ben ik bij de Centrale Overheid terecht gekomen om vervolgens, na een mooie tijd,  toch weer terug te keren naar het bedrijfsleven. Maar bijna alle functies die ik heb uitgevoerd waren IT gericht m.u.v. de laatste. In deze laatste functie heb ik als algemeen directeur 15 jaar ervaring opgedaan in het uitzenden en detachering van medewerkers.  Verder ben ik getrouwd met Vera. We hebben twee kinderen, een labrador en geen Volvo. 

Waarom werk je voor Labourlink?
Wat mij heel erg aanspreekt is de omvang van het bedrijf; ik vind het leuk om een bedrijf te leiden waar je iedereen kent. Het is mooi om met een team aan de slag te gaan en dat je weet wie er aan de knoppen zit. Het is leuk om doelen te halen en dat lachend te doen; je moet plezier hebben met elkaar. Labourlink  zit in de allermooiste business waar je in kunt zitten: arbeidsbemiddeling. Elke klant in Nederland heeft op een bepaald moment behoefte aan tijdelijke capaciteit. Wij geven daar een bijzondere invulling aan. Wij kijken naar wat mensen kunnen in plaats van waar ze vandaan komen. Daarnaast proberen we onze medewerkers bij wederzijdse tevredenheid aan een vaste dienstbetrekking te helpen bij onze klanten.  

Wat maakt Labourlink voor jou een goede werkgever?
We zijn een werkgever waar het echt om mensen draait. Het is belangrijk dat onze medewerkers voldoende doorgroei mogelijkheden geboden worden en dat ze hun functie zelfstandig kunnen uitvoeren. Het bedrijf is zo goed als de mensen die er werken. De sfeer moet goed zijn, je moet eerlijk en open met elkaar communiceren en je doet het samen voor de klant. Daarnaast is het belangrijk dat er een hecht team is waarbij eerlijkheid voorop staat. En belangrijk er moet ruimte zijn voor lol zonder dat we onze professionaliteit uit het oog verliezen. 

Hoe zie je de toekomst bij Labourlink?
De komende jaren willen we verder bouwen aan een professionele organisatie. Waarbij we in omvang willen verdrievoudigen en aanwezig willen zijn in meerdere Europese landen.

 


 


Paul Bennett

What is your role within the Labourlink team?
I’m the Operations Manager at Schiphol.

Why do you work for Labourlink?
I was treated well from the beginning and all promises were kept.

What makes Labourlink a good employer for you?
I was able to progress and drive the business from day 1 with full support from the company.

What gives you energy?
Variety of work. Every day is different

How do you see your future at Labourlink?
I am nearing retirement but everyday still keeps me excited

 


 

Aad van den Berg.

Welke rol heb jij binnen Labourlink?
Ik ben binnen Labourlink werkzaam als General Manager en verantwoordelijk voor al onze activiteiten op de Luchthaven Schiphol Amsterdam

Waarom werk je voor Labourlink?
Labourlink is een fijne, informele organisatie waar je de vrijheid krijgt om je werkzaamheden in te richten en uit te voeren. Al mijn collega’s hebben de instelling om het werk gedaan te krijgen en samen lukt dit ook altijd. Schiphol is een zeer dynamische omgeving waarbij het soms erg hectisch kan zijn maar er zo’n ook genoeg momenten waarop je kunt genieten van alle activiteiten die hier dagelijks plaatsvinden. Geen dag is hetzelfde.

Wat maakt Labourlink voor jou een goede werkgever?
Bij Labourlink staat de mens centraal. Net als voor onze medewerkers, vinden we het belangrijk mensen een fijne werkomgeving te bieden met toekomst perspectief. Er wordt veel aandacht besteed aan het trainen en opleiden van medewerkers waardoor er nieuwe mogelijkheden ontstaan.

Wat geeft je energie?
Iedere dag vinden er wel dingen plaats die mij energie geven. Of dit nu een medewerker is de een promotie of contract aangeboden krijgt is of een verlenging van onze overeenkomst met een van onze klanten. Natuurlijk is het ook altijd leuk wanneer medewerkers laten blijken dat ze graag voor Labourlink werken. Soms gaat er ook wel eens iets mis. Wanneer je dit kan oplossen voor iemand, geeft ook dat energie.

Hoe zie je jouw toekomst bij Labourlink?
Ik hoop nog vele jaren voor Labourlink werkzaam te zijn. Met Labourlink Schiphol willen wij blijven groeien en onze dienstverlening blijven verbeteren. In de toekomst hoop ik een nog groter team van Labourlink op en rond het vliegveld werkzaam te hebben.

Meer mensen op jouw werkvloer

Meld je vacature aan

Wij zijn trots op onze dienstverlening

Onze diensten

Wij geloven in duurzame relaties

Over Labourlink