Over Labourlink

Wij zijn een gedreven arbeidsbemiddelaar met een sterke focus op de internationale arbeidsmarkt. Onze organisatie maakt zich sterk voor de beste match tussen werknemer en werkgever met optimale aandacht voor beide partijen. Op een mensgerichte manier zullen wij tot de juiste match komen voor onze opdrachtgevers.

Nee is voor ons geen optie en wij gaan geen uitdaging uit de weg.

Betrouwbaar met het oog op duurzame relaties

Labourlink onderscheidt zich onder andere door de inzet op een duurzame relatie met zowel de werkgevers als de werknemers. Ruim twee derde van ons personeelsbestand werkt langer dan twee jaar voor ons en bij onze opdrachtgevers met een gemiddelde arbeidsduur van 18 maanden! Hier zijn wij dan ook best trots op.

Onze opdrachtgevers en Labourlink delen de visie dat een lange termijnrelatie gestoeld moet zijn op wederzijds vertrouwen, integriteit en compliancy. Daarom is Labourlink NEN4400-1 gecertificeerd en zijn wij aangesloten bij de branchevereniging.

Voor meer informatie over Labourlink nodigen wij je graag uit voor een gesprek. Maak direct een afspraak door te bellen met ons kantoor in Houten op +31(0)30-3039791. Uiteraard kun je ook contact met ons opnemen via onze contactpagina.

Ons team

Meer mensen op jouw werkvloer

Meld je vacature aan

Wij zijn trots op onze dienstverlening

Onze diensten

Wij geloven in duurzame relaties

Over Labourlink